Marcia Hermans kiest voor Groen en ZVP

Marcia Hermans kiest voor Groen en ZVP

9 mei 2018 0 Door Ward Lenaerts

Marcia HermansDynamisch talent met hart voor groen en Zutendaal

Marcia Hermans (28) is getrouwd met Dennis Vanloffelt en mama van Sam. Ze woont in Gewaai en is bachelor in het kleuteronderwijs. Sinds een jaar is ze actief in de scholengemeenschap van Zutendaal en geeft ze les in Wiemesmeer. Samen met haar man en een derde bedrijfspartner richtte ze een zaak op in de reclamebranche.

Voor vrijwilligerswerk deinst Marcia niet terug. Zo beleefde ze mooie tijden in de Kaller, was ze animatrice bij de Gezinsbond en begeleidde ze kleuterkampen. Nu gaat ze in haar vrije tijd met haar zoontje op pad. Door samen met hem de wereld te verkennen, verzamelen ze mooie herinneringen voor later.

Marcia is één van de boegbeelden van Groen Zutendaal en zal samen met Sven Vanhengel opkomen op de lijst van ZVP. “Het beleid dat ZVP de voorbij jaren voerde om Zutendaal aantrekkelijker te maken, heeft mij enorm gecharmeerd. Met ZVP wil ik mijn schouders zetten onder initiatieven zodat Zutendaal het groenste snoepje van Vlaanderen blijft. Ook dierenwelzijn ligt mij nauw aan het hart. Ik ben trots op Zutendaal en kijk alvast uit naar de verkiezingen. Samen met dit topteam kunnen we Zutendaal nog mooier en beter maken voor u en voor de volgende generaties.