Marina Seurs versterkt ZVP

Marina Seurs versterkt ZVP

29 januari 2018 0 Door ZVP

Marina SeursMarina Seurs zetelt reeds 17 jaar in de gemeenteraad. Voor CD&V heeft ze zich steeds met hart en ziel ingezet voor de Zutendaalse politiek, waarvan 8 jaar als schepen met o.a. de bevoegdheden leefmilieu en sport. Deze legislatuur zetelde ze als oppositieraadslid.

“Oppositie mag mijn inziens best kritisch en pittig zijn maar moet steeds het algemeen belang blijven dienen. Daarom was het ook mijn keuze om, samen met ZVP, wél voor een fietspad op de Noordlaan en wél voor de budgetten voor o.m. de bouw van de turnzaal in Wiemesmeer te stemmen. Dit werd mij bij CD&V niet in dank afgenomen met als gevolg dat ik in oktober 2017 de beslissing nam om als onafhankelijke in de gemeenteraad te zetelen,” aldus Marina.

Tijdens haar politieke loopbaan heeft ze steeds goed kunnen samenwerken met haar collega’s van ZVP en kon ze zich meer vinden in hun manier van politiek voeren. Ze voelt er zich gewaardeerd en zit op dezelfde golflengte wat betreft de toekomstvisie voor Zutendaal.

“Deze factoren en het feit dat ZVP een sterke traditie heeft met ongebonden, onafhankelijke mandatarissen heeft bij mij de doorslag gegeven om de stap te zetten naar ZVP. Een beslissing die zeker niet gemakkelijk was. Ik hoop op deze manier om verder te kunnen bouwen aan het positieve verhaal in Zutendaal. Bij de gemeenteraadsverkiezingen zal ik als onafhankelijke opkomen op de lijst van ZVP, “zegt Marina beslist.