Natasja Vanmol, voorzitter van jeugdhuis de Kaller op ZVP-lijst

Natasja Vanmol, voorzitter van jeugdhuis de Kaller op ZVP-lijst

11 mei 2018 0 Door Ward Lenaerts

Natasja VanmolJong talent engageert zich voor de Zutendaalse gemeentepolitiek.

Natasja Vanmol (20) is de dochter van Hilde Ramaekers en Peter Vanmol . Samen met haar broer Stijn en haar ouders woont ze op de Besmer. Natasja studeert verpleegkunde aan de UCLL in Genk, momenteel zit ze in haar 2de jaar.

In haar vrije tijd steekt Natasja de handen uit de mouwen in jeugdhuis De Kaller. Ze is er voorzitter en actief kernlid. Als voorzitter van de Kaller staat Natasja zeer dicht bij de jeugd en heeft ze voeling met wat er leeft onder de jongeren. Ook is ze bestuurslid van supportersclub Torpedo ’92 want ze is een fervente supporter van KRC Genk.

“Het is fijn wonen in Zutendaal voor de jeugd. Er is altijd wat te doen en de jeugdverenigingen worden goed ondersteund door de gemeentelijke jeugddienst. Jongeren hebben echter voortdurend nood aan nieuwe prikkels en initiatieven. Het feit dat ZVP daar ook op inspeelt en een dynamisch jeugdbeleid voert, heeft me overtuigd om met ZVP deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Graag zou ik nog meer jongeren willen aansporen om zich in te zetten voor de jeugdverenigingen en deel te nemen aan activiteiten in eigen dorp. Samen met ZVP wil ik daar ten volle voor gaan.”