Nieuwe kandidaat Tom Wolfs

Nieuwe kandidaat Tom Wolfs

16 maart 2018 0 Door Ward Lenaerts

NTom Wolfsa de Wetstraat nu ook de Dorpsstraat?

Jonge belofte Tom Wolfs (24) versterkt de lijst van ZVP in Zutendaal.

Tom is de zoon van Gudrun Nijs en Johan Wolfs en woont in Gewaai. Hij behaalde zijn master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW) aan de Universiteit Hasselt.

Nu werkt hij er als onderzoeker binnen de groep Economie en beleidsmanagement. Naast een beperkte onderwijsopdracht voert Tom beleidsondersteunende onderzoeken en berekeningen uit voor federale en Vlaamse overheidsdiensten en kabinetten.

Samen met enkele medestudenten ontwikkelde Tom het online platform Re-Book IT waarop tweedehands studieboeken verhandeld kunnen worden. Het platform is een antwoord van en voor studenten op stijgende prijzen van studieboeken. Als zaakvoerder van de coöperatieve vennootschap Re-Book IT heeft Tom dus ook het ondernemerschap in de vingers.

Sinds maart 2016 is Tom ondervoorzitter van N-VA Zutendaal. “Politiek is ook een zaak van de jeugd. Het is een uitdaging om bij jongeren meer interesse in politiek te wekken. De betrokkenheid van jongeren bij beleidskeuzes is hierbij een belangrijke factor.”

Zijn vrije tijd gebruikt Tom om fit te blijven door te lopen, zwemmen, wandelen en skiën. Daarnaast is hij ook gepassioneerd door auto’s en slaagde hij vorig jaar voor een cursus Automechanica aan Syntra.

“Zutendaal is een fantastische plek om te wonen en te leven. Samen met de ploeg van ZVP wil ik er een nog aangenamere plek van maken, met behoud van ons eigen karakter. Als N-VA’er vind ik mijn maatschappelijke en politieke waarden terug in het beleid van ZVP. Met uw steun wil ik me inzetten voor een groene, landelijke en veilige leefomgeving en een bloeiende lokale economie.”