Petra Beerts kiest voor ZVP

Petra Beerts kiest voor ZVP

9 maart 2018 0 Door ZVP

Petra BeertsOnafhankelijk gemeenteraadslid Petra Beerts stelt zich in oktober verkiesbaar op de lijst van ZVP. Vorig jaar stapte ze samen met twee andere raadsleden uit de CD&V en sindsdien zetelt ze als onafhankelijke in de gemeenteraad. Petra (34) is afkomstig uit Gewaai en woont in Wiemesmeer met haar partner Kris Fransen en hun kindjes Renske en Jesse.

“Als mama van 2 kinderen die school lopen in Wiemesmeer ligt verkeersveiligheid mij na aan het hart. Ook vind ik dat kinderen moeten kunnen sporten en bewegen in hun schoolomgeving. Daarom heb ik destijds met ZVP wél voor het fietspad op de Noordlaan en voor de bouw van de sportzaal in Wiemesmeer gestemd.“

Petra is zorgkundige en werkt bij de Landelijke Thuiszorg. Een job die haar op het lijf geschreven is. Velen kennen Petra van haar aanstekelijk enthousiasme en doorzettingsvermogen. Als ze ergens voor gaat doet ze dat steeds met volle overgave.

“Het was geen gemakkelijke keuze om de stap van onafhankelijk raadslid naar ZVP te zetten. Graag wil ik mij inzetten voor een positief verhaal voor Zutendaal, ook op politiek vlak. Daarom heb ik deze beslissing genomen. Bij ZVP is er immers ruimte voor nieuwe initiatieven zoals de herinrichting van de sportzone waar de Zutendaalse jeugd zich kan uitleven. Ook is er plaats voor jongere kandidaten met nieuwe, frisse ideeën en een hart voor Zutendaal. Samen met ZVP wil ik er ten volle voor gaan.”